14.07.2010 Lansarea oficiala a site-ului www.fakirsealant.com

Acest site s-a nascut din pasiune , pasiunea pentru lucrul bine facut. Impreuna cu o echipa de profesionisti in web-design, END SOFT DESIGN, am dat viata unei dorinte launtrice, aceea de a oferi oamenilor un produs ce satisface in primul rand o utilitate.

,,Ideile noi sunt intotdeauna puse la indoiala, iar deseori chiar combatute, din simplul motiv ca nu au devenit INCA un lucru obisnuit.” (J. Locke)

Site-ul nostru se doreste o cale de informare a tuturor persoanele interesate de FAKIR PROTECTIE ANTIPANA. Fiind un produs nou, nu exista o experienta a utilizatorilor in a evalua produsul si a-l compara cu produse similare. Prin acest site venim in sprijinul clientilor nostrii viitori, oferind informatii detaliate, actualizate permanent, pentru o cat mai adecvata intelegere a acestui produs.

Aceste produse de tip preventiv, populare ca utilizare in SUA , au inceput sa fie asimilate si promovate si in Europa. Romania este astfel unul din Producatorii europeni de etansanti pentru protectia antipana a anvelopelor. Credem ca in cativa ani nici un conducator auto nu va omite posibilitatea utilizarii etansantului de protectie antipana, chiar daca aceasta se va concretiza sau nu in echiparea anvelopelor. Decizia va apartine! Vrem ca FAKIR PROTECTIE ANTIPANA sa devina un produs popular pe piata, ,,un lucru obisnuit”.

Filozofia companiilor mari este sa investeasca in orice solutie tehnica ce le aduce un avantaj clar fata de competitori si cand, in plus, aceasta le aduce si avantaje economice certe, chiar de 5%, decizia de cumparare este imediata.